Högskolorna och universiteten bakom sommarmatte.se

Vi som ger sommarmatte

kth  
suliuduhig_150_150

 

 

 

 

 

 

Matematik är ett avgörande ämne på många utbildningar, att vara väl förberedd i matematik ger möjlighet att komma igång med goda och effektiva högskolestudier redan från starten och slippa köra fast i onödan.

Du kan förbereda dig genom att läsa matte på nätet hos sommarmatte

Undersökningar har visat att de som börjar tidigt och arbetar med kursmaterial och tester lyckas bättre med sina fortsatta studier. Kurserna ger dig en grundlig repetition av de senare delarna av gymnasiematematiken, som du förväntas kunna vid fortsatta studier, och samtidigt möjlighet att fördjupa din kunskap. Sommarmatten är nätbaserad, helt avgiftsfri, ger högskolepoäng och rätt till studiestöd.

Sommarmatte.se grundades 2002 av KTH och Stockholms universitet och idag ingår flertalet lärosäten i detta samarbete. Målet är att erbjuda så många studenter som möjligt chansen att förbereda sig inför kommande högskolestudier. Varje år väljer tusentals studenter att förbereda sig via Sommarmatte.se. Det spelar ingen roll vart du befinner dig eller vilket lärosäte du väljer, genom sommarmatte.se studerar och förbereder du dig tillsammans med tusentals andra.

Det lönar sig att vara förberedd!